Thursday 15 November 2007

"Dans Paris à vélo on dépasse les autos..."

Så går texten i den berömda sången vi sjöng på högstadiet och ack så sant. Igår skänkte jag en tacksamhetens tanke till S, som tack vare sina excellent negociating skills på franska säkrat för att jag slapp lita till det förvisso utmärkta men knappast för strejktider dimensionerade vélib-systemet och istället kunde fräsa runt på röda faran. Ja, det är alltså lokaltrafiken som strejkar igen och igår bredde jag och M ut oss på ett kafébord med våra datorer och skrev testplaner för det vilda. Mjukvaruutveckling inom medicinsk sektor ställer höga krav på testbarhet och dokumentation; en kombination av min programmeringsovana och något haltande formella franska gör att sånt kan ta lite tid. Men lär mig gör jag och c'est l'essentiel!

3 comments:

Anonymous said...

Jag gillar kompet i Velo-sången!

Anonymous said...

Hej Erika!
Skulle bli väldigt glad om du kunde maila mig din adress. Du är ju ganska bra på att flytta omkring och jag har ingen koll längre, tyvärr. Ha det gott, kamar Sofia
sofiagunnarsson8@hotmail.com

erika said...

Paris är det;-)

Kommer ett facebook-meddelande, min mail strular ibland hemifrån. Vad har hänt med din blogg förresten, är det min dator som är knas eller ligger den nere?

Stora kramar!